Kompaktit NUMMI TT- ja SUT-keskikipit

NUMMI 1-sylinteriset TT- ja SUT-keskikipit soveltuvat sekä kolmikaato-,että taaksekippaukseen. Sylinterien pienet ulkomitat mahdollistavat asennuksen ajoneuvojen ahtaisiinkin alustoihin. Pienen kokonsa ansiosta TT-ja SUT-kipit ovat kevyitä, joten ne eivät verota ajoneuvon hyötykuormaa. Kipin painon asettuessa alas myös ajoneuvon painopiste pysyy matalalla.

Nopea ja kestävä

Sylintereiden pienen öljytilavuuden ansiosta kippaaminen on nopeaa. Sylinterin kiinnitykset on nivelöity sekä lavaan, että alustaan. Sylinteriin ei kohdistu sivuttaisrasituksia, mikä yhdessä kovakromauksen ja pronssisten tukirenkaiden kanssa luovat edellytykset pitkälle kestoiälle.


 Jopa yli 10-metrisille lavoille

NUMMI-keskikippimallistosta löytyy kokovaihtoehtoja niin pienille ajoneuvoille kuin aina perävaunujen yli 10-metrisille lavoillekin. Korkea 250 barin paine takaa nostovoiman riittävyyden suurillekin lavoille ja kuormille.

1-sylinteriset NUMMI-keskikipit ovat vuosien aikana osoittaneet luotettavuutensa ja monipuolisuutensa. Siksi NUMMI TT- ja SUT-mallit kuuluvat Euroopan eniten käytettyihin keskikippeihin.