NUMMI-erikoissylinterit

Vakiomallien lisäksi valmistamme lukuisia erityistarkoituksiin suunniteltuja NUMMI-kippejä ja -sylintereitä.

Hake- ja turvekipit

Turpeen- ja hakkeenkuljetusajoneuvoihin on saatavana LT-sivukaatokipit sekä yksi-, että kaksitoimisina. Kippi on saatavana useana eri vaihtoehtona, esimerkiksi nelivaiheisena teleskooppisylinterinä, jonka kaksi pienintä sylinteriputkea ovat kaksitoimisia. Tämä mahdollistaa kippauksen lisäksi lavan vetämisen takaisin kallistuskeskiön yli. Kippausturvallisuutta parantamaan on saatavissa 9 tonnin kuorman kantavat lukkoventtiilillä varustetut tukijalat.

 2-toimiset teleskooppisylinterit

2toimiset_teleskooppisylinterit

Sylinterit suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeisiin. Vakioputkihalkaisijat on esitelty tuoteluettelossa (www. nummiproductcatalog.com). 2-toimisia teleskooppisylintereitä käytetään esim. jäte- ja imuautoissa sekä erikoisajoneuvoissa.

Asiakasräätälöidyt sylinterit

Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan tarve mitä erilaisimmissa käyttökohteissa teollisuudessa, kuljetuskalustossa ja nostolaitteissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kaivoskoneet, elementtimuotit ja erilaiset apusylinterit kuljetusvälineissä.

Tunnettujen valmistajien valinta

Maailman johtavat erikoisajoneuvojen valmistajat, kuten Sandvik ja Cargotec, ovat valinneet tuotteisiinsa sylinterit NUMMI mallistosta.