Vakautta pitkille lavoille ja suurille kuormille

20160902_125416-300Vakaavat NUMMI-etukipit on suunniteltu kuormatilan nostamisen lisäksi antamaan sivuttaistukea kippaukselle. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti pitkillä lavoilla
varustettuihin ajoneuvoihin ja kippaaviin puoliperävaunuihin.

 

Hyödyntää koko akselikantavuuden

NUMMI JTC- ja JTD-malleissa sylinteri kiinnitetään lavaan nostovarsilla, jotka sallivat lavan ja alustan väliset liikkeet ajoasennossa. Kiinnityksen ja sylinterin kompaktin koon ansiosta kipin vaatima tila ohjaamon ja lavan välissä on pieni. Lava voidaan viedä mahdollisimman eteen, jolloin etuakselin kantavuus saadaan paremmin hyödynnettyä. JTC- ja JTD-mallit eroavat toisistaan ainoastaan sylinterin alapään kiinnityksen osalta.

 

wp_20150611_mod

NUMMI DFC-malli on varustettu suojaputkella, josta se kiinnittyy lavaan. Suojaputki estää epäpuhtauksien tunkeutumisen sylinteriin ajon aikana. DFC soveltuu hyvin pitkille lavoille ja suurille kuormille. Suojaputken patentoitu rakenne ja väliputkien limittäisyys parantavat sylinterin sivuttaisvakavuutta. 

NUMMI DFE-malli kiinnittyy yläpäästään suoraan kuormatilan etuseinään, jonka on siksi oltava viistetty. Kiinnitystapa mahdollistaa kippiyksikön keveyden, joten hyötykuormaa saadaan lisättyä. DFE:ssä on samanlaiset liikkuvat putket kuin DFC-mallissa, joten se sopii myös  sivuttaisvakavuutta vaativaan käyttöön.