Wipron 2-toimisylintereiden kokonaispalvelu

Wipron kokonaispalveluun kuuluu kaikki suunnittelusta ja tuotannosta toimituksiin, varaosatarjontaan ja takuuvastuuseen.

Wipro suunnittelee, tekee tarvittavat lujuuslaskelmat ja testaa jokaisen sylinterin. Kokonaispalveluun kuuluu myös sylinterien tuotantovastuu, varaosasaatavuuden turvaaminen sekä takuuvastuu. Kokonaispalveluun voidaan sisällyttää myös settitoimitusten ja kuljetusten järjestäminen jopa asiakkaan tuotantolinjalle asti, mikäli asiakas niin haluaa.

Wipron osaaminen perustuu kymmenien vuosien kokemukseen hydrauliikkasylintereiden valmistuksesta. Hydrauliikkatuotantonsa alusta lähtien Wiprolla on ollut oma sylinterien suunnittelu, testaus ja tuotanto.

Wipron kokonaispalvelu sopii erityisen hyvin yrityksille, jotka haluavat panostaa omat suunnittelu- ja tuotekehitysresurssinsa omaan erityisosaamiseensa ja avaintoimintoihinsa, ja jättää sylintereiden suunnittelun, testauksen ja valmistuksen alan ammattilaiselle.

Mikäli yritys haluaa käyttää toiminnassaan toimivia ja takuuvarmoja hydrauliikkasylintereitä, sen on järkevää luottaa valmistajaan, jolla on vankka kokemus niiden tuotannosta - Wiproon.